Lágy hullámok és lófarkak a villantások mellett az Oscar átadón

Az idei Oscar gála trendjeihez, a feketéhez, a fehérhez és a villantáshoz változatos frizurákat választottak idén a színésznők. A lágy hullámok, szimpla copfok és laza kontyok voltak a leggyakoribbak, ezekből mutatunk be most néhány kedvencet.

A szomorú pofával is sármos George Clooney oldalán bevonuló Stacy Keibler a puha hullámok mellett döntött. Az szőke hajzuhatag elbűvölően és elegánsan omlik alá, épp mint a gyönyörű arany Marchesa estélyi anyaga.

Berenice Bejo, a legjobb női mellékszereplő a halványzöld Elie Saab ruha és a hozzá passzoló smaragd fülbevaló mellé a vörös hajából egy lazának és egyszerűnek tűnő, de nagyon elegáns fonatot és konyton készíttetett. A vörös és a zöld mindig működik együtt, a fonással pláne, kedvencünk.

"Imádtam Gwyneth ruhájának alakját, és szerettem volna, ha a frizura utánozza az szabásvonalat" - mondta Gwyneth Paltrow fodrásza. A színésznő szokatlantól eltérő fantasztikus Tom Ford estélyiéhez ezért egy szimpla lófarok járt, a több kevesebb elv mentén.

A felgyémántozott Jessica Chastain a mindig elsüthető szélfútta tincsekhez nyúlt, de hálisten szépen kialakított, lány és puha hullámok omlottak a vállára, ettől elegáns maradt az Alexander McQueen ruhában vonuló színésznő.

Sandra Bullock-ot lehet kedvelni is, de mi sem a ruháját, sem a haját nem díjaztuk különösebben.  Egy extra magas, extra fényes és extra hosszú lófarkat tűzetett magának a fekete-fehér Marchesaruha mellé, ami akár működhetett is volna, de valahogy az összhatás mégsem lett az az igazán elegáns díjkiosztós, inkább egyszerűen öreges.

Kate Mara sápatag Elie Saab ruhájához egy kis puha, tekergő kontyot varázsolt a fodrásza, néhány csillogó dísszel feldobva. A sellőszerű színésznőről nem is lehet ennél többet mondani, de mintha ez is lett volna a célja.

Emma Stone vörös Giambattista Valli Couture ruhájának nyakán akkora masni díszelgett, hogy ahhoz nem is lehetett volan más frizurát választani, csak ezt a szépen feltekert zsömleszerű kontyot.

A hollófekete hajú Rooney Mara Givenchy ruhája egyszerűen tökéletes, ahogy a hozzá választott smink, kis konyt és nulla kiegészítő is. A hófehér bőrű színésznő az abszolut kedvencünk idén, a szigorú frufruval együtt, ami pedig a legtöbb nőt csúnyává tenne, őt viszont egyszerűen érdekessé és izgalmassá varázsolta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek