Gazdag nő lett Paris Hilton a Vanity Fair címlapján

Nem biztos, hogy baj, de mostanában kissé eltűnt az a Paris Hilton, akit mi megszoktunk. Sehol egy pornó, semmi villantás, de még egy árva leittasodást sem kaptunk tőle. Nyugodjunk meg mindannyian, Paris Hilton életben van, most például a Vanity Fair spanyol kiadásának címlapján pózol, írja a Racked.

Hilton, aki hamarosan stúdióba vonul felvenni új lemezét a fotón annak öltözött, ami tulajdonképpen tényleg: egy baromi gazdag nőnek, az átlagosnál valamivel rosszabb ízléssel. A képen ennek megfelelően sok az arany, szerepel egy öleb, és egy komornyik keze is helyet kap, ami tálcán nyújtja Hiltonnak a kávét. A fotózásról werkfilm is készült, ahol igazán meglepő módon a telefonjával is fotózza magát.

parishiltonvanityfair

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.