Palvin Barbara megmutatja, milyen lesz 2012

Palvin Barbarát a DSquared2 jövő őszre/télre szánt cuccaiban fotózták – nekik köszönhetjük a 315 dolláros fekete úszófecskét, illetve a szandálos strandolókat a kifutón –, az eredmény pedig első ránézésre elegáns, kicsit titkárnős, kicsit lázadó, kicsit cuki, de alapvetően elég semmilyen lett. A frakkok mondjuk elég menők.

Katt a többi fotóért!
Katt a többi fotóért!Fotó: dsquared2

A ruhák önmagukban nem tűnnek túl nagy számnak, a legtöbb esetben csak a kiegészítő, vagy egy izgalmasabb kabát dobja fel az összképet – amelyen Palvin az '50-es és '60-as évek trendjeinek megfelelő hajjal, meglehetősen durcásan néz. Ha ilyen lesz 2012, kicsit kétkedve, de nem túl aggodalmasan várjuk.

Palvinnak sincs miért aggódni: Mihalik Enikő és Ebergényi Réka mellett neki is jól alakult az év: fotózták a Victoria's Secretnek, maszturbált egy Calvin Klein-videóban, és a Stradivariusnak is nyújtózkodott.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.