Ön szerint is ugyanolyan a két Kate Mossos kampányfotó?

A modell most a Fred nevű, Párizs-központú ékszercégnek pózol, aminek egyébként maga is tervez ékszereket. A David Yurman nevű amerikai ékszercég viszont ki van borulva, hogy a Fred ellopta, illetve lemásolta a tavaszi kampányukat, aminek szintén Moss volt az arca, és akit azóta lecseréltek - írja a Huffington Post.

Kate Moss hasonló kampányfotói

Kate Moss valóban mindkét képen szőke, hullámos hajjal szerepel, amit valószínűleg szélgéppel meg is mozgattak, és ugyanúgy sötétre vannak sminkelve a szemei, és persze kiemelve látszik az ékszer is. "A Fred-kampány kínosan hasonlít ahhoz, ami kábé egy éve futtatott a David Yurman. Amikor a kategóriád vezetője vagy, hozzá kell szoknod, hogy másolnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a vevőink tudják mi a különbség" - nyilatkozta Yurman.

Hasonlítanak a képek?

  • A David Yurman csak balhét akart 191
  • A fenét hasonlítanak 187
  • Nem érdekel ez az egész 136
  • Kate Mosst sunáznám 99
  • A hülye is látja, hogy egyformák 70

A képeken egyébként szemmel láthatóan más pózt vett fel Kate Moss, más szögből is fotózták, a Fred kép ráadásul színes is, míg a Yurman fekete-fehér. Mivel nem tudjuk, hogy mennyivel többet lehet egy ékszerreklámból kihozni, önöket kérdezzük, hogy valóban kínosan hasonlít-e a két hirdetés.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.