Audrey Tautou mintha vajúdni ment volna a vörös szőnyegre

A francia színésznő ebben a kék Marni ruhában jelent meg a La Delicatesse című film párizsi bemutatóján, és ezt a választását - akár meddig néznénk ezt a képet -, akkor sem értenénk.

A karcsú, formás, gyönyörű színésznőt ráadásul talán éppen abban a szerecsétlen pillanatban kapta le a fotós, amikor épp egy petit galambot készült elereszteni, de közben azon aggódott, hogy a két férfi esetleg rájön a huncutságra. Nem ez lesz a kedvenc fotója magáról, az biztos.

k3s visual 238784 008

A ronda hálóingszerű ruhára visszatérve, nem elég hogy semmit sem hangsúlyoz a sztáron, még alaktalanná is teszi, ugyanis túl bő. Ettől vékonynak tűnik a karja és a lába, plusz a hozzá választott ormótlan vastagtalpú cipőtől az egész megrendítően gnóm hatást kelt. A nagymamás retikül öreges, a haja meg túl egyszerű mindehhez és kicsit paróka-szerű is.

Mintha nem is az Amelie szexi presszóslánya, a Drágaságom bombázó prostija, vagy a Coco elegáns nagyasszonya lenne ebben a kék csúfságban, a The Cut kommentelője például csak annyit fűzött a dologhoz, hogy "én ebben szültem". És tényleg, a színésznő mintha épp egy kórházi köpenyben állna neki vajúdni, nem?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.