Ijesztő a mellek nélküli új szupermodell

Julia Schneider, a nemzetközi Elite modellverseny győztese megint elsöpörte a reményt, hogy valaha is normális testakatú nőket tartanak majd a világ női ideálisnak.

A rangos modellverseny 15 éves svéd sztárjának minden csontja átsejlik a bőrén, pontosan olyan, mint egy halál felé tartó anorexiás, akit gyorsan kórházba kéne szállítani, és infúzióra kötni, ehelyett ő így, ezzel a külsővel inkább megnyerte a legrangosabb modellversenyt. A képeket (és a többi modellt) elnézve arra gondoltunk, hogy mi van, már nem divat a mell?

A Limelife szerint Julia egy "csontváz", és "rendkívül szikár és törékeny lány", a Gazette pedig felteszi a kérdés, hogy miért csak a férfi modellek bírnak hasonlítani egy egészséges felnőtt emberhez?

Csinos vagy csontos?

Az egyébként csinos arcú, szőke Julia 15 éves, a hírek szerint nem koplal, sokat sportol és jó géneket örökölt. Állítólag ez az oka a látványos gebeségnek. És mivel még növésben van, változhat a teste, tehát az is előfordulhat hogy 10 év múlva úgy fog kinézni, mint egy normális, egészséges huszonéves nő. És akkor talán már már nem is fog ilyen idétlenül állni rajta egy olyan ruha, amiket mellekre és seggre terveztek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra