A Trónok harca törpéje lett az év csődöre

A GQ magazin az év pasijait bemutató különszámban Peter Dinklage-et választotta a 2011-es év csődörévé. A színész a Trónok harca című sorozatban, Tyrion Lannister szerepében vált igazán népszerűvé. Kapott érte Emmy-díjat, most pedig egy szép fotózást. Kattintson a nagyobb képekért!

gq

Dinklage egyébként megjegyezte, annyira nem tartja magát csődörösnek, hogy még hasonlatot sem talál rá. A sorozatban játszott szerepét azonban szereti – nem csoda, mert egy fondorlatos, bonyolult lelkivilágú, cselszövésre hajlamos, kicsit megkeseredett, de alapvetően jólelkű, kisnövésű szexgépet alakít.

A 42 éves színészről Robert Maxwell készített fotókat, sajnos meg nem nevezett modellek társaságában. Annyit tudni róluk, hogy négyen voltak, és nagyon lelkesen vették körbe a színészt, aki hol egy karosszékben, hol egy szófán helyezte magát kényelembe. Nézzék meg, még vicceseket is mondott.

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.