Palvin Barbara most a Victoria's Secretnek ultraszexi

Miután a 18 éves Palvin Barbara a Calvin Klein egyik parfüm reklámjában maszturbálást imitált, úgy tűnik, elérkezett az idő, hogy a Victoria's Secret szexi fehérneműiben is megmutassa magát.

barbara-palvin-lingerie-5
Fotó: victoria's secret

Palvinnak nem alakul rosszul a karrierje, a Calvin Klein reklám mellett a Stradivarius őszi-téli kollekcióját is vele reklámozták, és többek között felbukkant az ausztrál Vogue-ban is.

Az utóbbi időben egyébként a Victoria's Secret modelljei dőltek még az otthoni csapból is, hiszen kábé egy hónappal ezelőtt tartották meg a híres évi rendes bemutatót, és kihozták a színfalak mögött készült képeket, rettenetes kornyikáló videót is.

Palvin Barbara lassan tehát olyan modellek mellé érhet fel, mint Adrianna Lima, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, vagy Heidi Klum. Ha beválasztják a cég angyalai közé, a modellkarrier csúcsára kerül.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.