Kylie Minogue állítja, nem bénult le az arca

Hétfő este George Michael vacsorát rendezett néhány közeli barátjának egy jótékonysági esemény záróakkordjaként Londonban, a Királyi Operaházban. Kylie Minogue sötétbarnán, Jake Shearsszel érkezett a Scissor Sistersből, és ahogy az énekesnőről itt készült fotók felkerültek a netre, rögtön újra lábra kaptak a botox-pletykák. Az új képeken (a fenti, jobb oldalon látható képen például) ugyanis döbbenetesen simának, mozdulatlannak és kifejezéstelennek tűnik a 43 éves poplegenda arca, szemhéjai pedig kicsit mintha félárbocon lennének.

Mi történt Kylie Minogue arcával?

  • Botox 373
  • Más beavatkozás 130
  • Semmi 53

A Minogue felemás szemöldöke alól kandikáló tekintet állítólag nem az álmosságtól ilyen bágyadt, hanem valami kozmetikai beavatkozástól, amiről több orgánum is rögtön találkozásokba bocsátkozott. Az énekesnő a Twitteren adott hangot efölötti felháborodásának: „Na, zsinórban 3 éjszaka lefilmeztek, hogy nyilvános helyen voltam, és hirtelen arról „tudósítanak”, hogy nem mozog az arcom?????” A kirohanást „mekkorabaromságmárez” és „idegesítő” címkékkel látta el. Ön szerint is baromság? Ha a galériát figyelmesen végiglapozza, ön is eldöntheti, mert tettünk bele összehasonlítási alapnak képeket nyár elejéről, azaz kis híján fél évvel ezelőttről.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.