Palvin a Calvin Klein videójában is maszturbál

Az augusztusban megjelent provokatív Calvin Klein parfümreklámhoz kampányvideó is készült, úgyhogy végre mozgóképen is megnézhetjük, hogy simogatja magát a durcás arcú Palvin Barbara.

A kisfilmben a 17 éves modell erotikusan vastag szájára került a hangsúly, Palvin rózsát szagol és felhőkön fekve simogatja magát egy szál babydollban, igaz, a keze ez esetben nem vándorol az öléig.

Nem túlzás ez egy 17 évestől?

  • Dehogy, semmi szex nincs ebben 2489
  • Túl szexi a reklám, egyértelmű 926
  • Nem tudom 380

Az ég rózsaszín, Palvin kívánatos, ha szexszel bármit el lehet adni, ez a parfüm tarolni fog a piacon.

A Forbidden Euphoria névre keresztelt illatot egyébként a cég a független nőknek készítette, a tervezőket a „tiltott vágyak és szenvedélyek” inspirálták: a videót ugyanebben a szellemben készítette Steven Meisel, a kampány és termék stílusa még mindig passzol. De ön szerint nem lett túl szexi az egész?

A Forbidden Euphoria plakátján Palvin simogatja magát
A Forbidden Euphoria plakátján Palvin simogatja magát
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.