SJP végre megtalálta a hajához illő cipőt

Zanza!

Mutattuk már Louboutin oroszlánmancsos luxuscipőjét, ami az idei őszi kollekció egy izgalmas darabja. A rajzfilmszerű, hasított bőrből készült lábbeli eleje oroszlánkarmokban végződik, és eddig még éles bevetésen nem bukkant fel sehol. Most viszont Moszkvában végre láthattuk és nem féltünk meglepődni. A hajtás után Sarah Jessica Parker és az állatok!

sjp450

Sarah Jessica Parker megjelenése eddig sem állt távol az állatvilágtól, arcát sokan egy lóéhoz hasonlítják, egy remek blog is készült a témában, a sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com, amin remek bizonyítékait láthatjuk ennek a rosszindulatú megállapításnak, ami tehát nem alaptalan.

sjpaci

A színésznő haja pedig terjedelmében, színében és formjában gyakran oroszlánsörényére hajaz (haha), talán erre akart rímelni, amikor új filmjének moszkvai promózásán a gyönyörű vörös Giambattista Valli Couture ruhájához Louboutin mancsos cipőjét húzta.


Mi most mindenképp szavazunk egyet a cipő menőségére, SJP-nek kifejezetten jóláll a cucc, mert nem veszi túl komolyan, ráadásul a lábujjai is biztos kényelmesen elférnek benne.

Menő! (1826) (1788) Ciki!
15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft
Blogmustra