Táskák pántjaitól torzulnak a cicik

Kortárs divatbakik sorozatunkban a forrónadrág és a kilógó melltartópánt után most kedves olvasónk, Gyula egyik kedvenc divatbakiját szeretnénk gyorsan körbejárni. Így írt róla nekünk: "Átvetik az oldaltáska pántját keresztbe a vállon, hogy az egyik mellük torzuljon, a másik viszont 'ferdén aláhúzva' meredjen előre. NEM! Ez csak és kizárólag kis mellű nőknek és férfiaknak áll jól, 'A' kosár felett GUSZTUSTALAN! Valaki mondja már el a normál és nagymellű nőknek hogy nem sportosak, hanem torzak lesznek ettől a szörnyűségtől..."

Hát akkor mi most elmondjuk.

Favoritunk a műfajban a szexi bringáscsajok futárzsákja, illetve a szombat éjszaka cirkáló trendi csinicsajok láncos kistáskája. Mindkettő gyönyörűen bevág a cickók közé, az egyiket lehetőleg lelpítva táska oldali emlőt, a súlytól függően esetleg jól félbevágva, de minimum bénán aláhúzva. Egyébként értjük a jelenséget, ennél a viselési módnál a kéz szabadon marad, így ha nem akarunk válltáskázni, meg könyökhajlatban hordott retiküllel búrázni, nincs más választásunk. Ha viszont nem tömjük tele, és inkább az oldalunkon hordjuk a táskát, nem egészen hátracsapva a derékhoz, máris nincs vele gond.

IMG 6364

Meg különben is, Gyula ne aggódj, vége a nyárnak, lassan eltűnnek az utcáról a mellek is.

És továbbra is kérjünk Önt is, kedves olvasó, ha valami annyira bosszantja, hogy nem bírja ki szó nélkül, írja meg nekünk, mi bántja a szépérzékét, még jobban örülünk, ha fotót is csatol a szörnyűséghez. Kortárs divatbakikat ide!

Oszd meg másokkal is!
Mustra