Palvin Barbara most a Stradivariusnak pózol

A H&M unalmas ruhái után a Stradivarius őszi-téli, Chic Twist névre keresztelt kollekcióját is Palvin Barbara reklámozza. A Stradivarius szegecsekkel, (mű)bőrcuccokkal, hosszított blézerekkel és csillagokkal készül a hidegre.

A fekete-fehér képek és a kollekció is izgalmasabb, mint a konkurencia cuccai, igaz, a ruhák leginkább a tavalyi trendet idézik.

Ahogy a fotókat és a fotózásról készült a videót elnézzük, idén is boldog-boldogtalan műbőr leggingsben és szőrmellényben fog nyomulni, aki nem, annak marad a mélyülepű pamutnadrág és a skinny farmer. Nekünk a színes és/vagy bőrrel kombinált kabátok és pelerinek a kedvenceink, illetve a szegecses-láncos, csíkos laptáskák.

Palvin egyébként hozza szokásos formáját, durcás arccal néz a távolba vagy a kamerába, hosszú haját szélgép borzolja, a hangsúly kamaszos arcára, és nem szexis kisugárzására került.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.