Palvin Barbara múltat idéz a Vogue-ban

Palvin Barbara (fotó: Eric Guillemain)
Palvin Barbara (fotó: Eric Guillemain)

A fiatal, de annál sikeresebb magyar modell kék szemét az ausztrál Vogue szeptemberi számának olvasói is megcsodálhatják majd, ugyanis egy egész fotósorozat készült Palvin Barbaráról a kiadvány számára. A múltidéző képeket Eric Guillemain készítette, az összképért Naomi Smith stylist a felelős, a frizuráért Paolo Ferreira, a sminkért pedig Tiina Roivainen. Az 1940-es éveket idéző képeken a modell többek közt Louis Vuitton-, Miu Miu-, Dries van Noten-, Chanel-, Balenciaga- és Botega Veneta-kreációkat visel – írja a fashiongonerogue.com.

Palvin Barbara számtalanszor szerepelt a Vogue különböző számaiban, feltűnt többek közt a brit, a japán, a francia, az orosz, az olasz és a tinédzsereknek szóló kiadványban is, valamint a W magazinban, a Harper's Bazaarban, a Numeróban, a Love magazinban is láthattuk már. Ez persze csak egy része a munkájának, akárcsak a többi modell, ő is feltűnik hirdetésekben és persze ha kell, kifutón is vonul.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.