Égszínkékek lettek a sztárok

Voltak a hupikék törpikék, na és persze a BKV ellenőrök, most pedig követi őket az összes világ- és hollywoodi sztár. Mert azt sokszor és sokan ismételgetik, hogy idén is az a divat, ami mindig: a fekete, a fehér, a piros és a szürke, de ha az alábbi képgalériát szemléljük, szó sincs erről.

Mert a fekete-fehér-szürke tengely mellett elementáris erővel ütötte fel a fejét a kék. Bár ez szín a magyarokat leginkább a rendkívül népszerű vállalatra, a BKV-ra emlékezteti, ez a külföldi hírességeket látszólag egyáltalán nem zavarja. Uma Thrumantól kezdve Reese Witherspoonig mindenki a szép emlékű iskolai köpeny színében feszít, és nem csak akkor, ha esküvőre megy, és nem mer fehéret, feketét és pirosat viselni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.