Kate Moss húgát kiszúrták nővére esküvőjén

Úgy látszik, a kis testvéreknek mindig csurran cseppen valami, elég, ha csak elmennek a testvérük esküvőjére. Legalábbis ez történt Kate Moss tizenhárom éves húgával, aki az esküvőn készült fotóknak köszönhetően a figyelem középpontjába került.

Mivel valamivel idősebb, mint a szenvedő kislány Vilmos és Kate Middleton esküvőjén és még a nővérére is hasonlít, az Evening Standard által megkérdezett szakértők szerint nagy jövő előtt áll, már ami a modellkedést illeti.

Lottie Moss
Lottie Moss

A kishúg csak egy volt a tizenöt koszorúslány közül (persze nem mindegyikük a büszke ara tesója, valamelyikük Jude Law lánya amúgy), de mivel hozza a rózsásarcú angol szépség ideálját, és egy kicsit emlékeztet a nővérére a karrierje már kvázi beindult. A modellek világában talán mindennél fontosabb, hogy emlékeztessük a publikumot egy előzőleg már befutott modellre, az csak külön öröm, ha a saját nővérünkre hasonlítunk. Mert ugye a másik koszorús lány is van olyan szép, mint Charlotte Moss, csak ő nem hasonlít Kate Mossra.

tk3s xposure 02072011 drxb7 0104
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.