Kate Middleton lassan laposra verheti Madonnát

Madonna rémisztő karjairól, ilyen-olyan megjelenéséről már korábban is cikkeztünk, az énekesnő az utóbbi években ugyanis annyira szétgyúrta magát, hogy nem szívesen szemtelenkednénk vele. Ha lekeverne egyet, tuti, kirepülne néhány fogunk.

Most azonban úgy látszik, méltó ellenfélre akadt: Kate Middleton, vagyis Katalin hercegné, szóval Vilmos herceg boldog felesége az utóbbi fél évét nem éppen kanapén punnyadással töltötte, így amellett, hogy légiesen karcsú, a karjai is egyre inasabbak, izmosabbak. Ha így folytatja, laposra verheti Madonnát is.

kar450

Melyikük ütőképesebb?

  • Rambo vagyok, nekem mindegy 2005
  • Madonna 1624
  • Katalin hercegné 1454

A két nő közötti, huszonhárom év korkülönbségtől most tekintsünk el: a piros sarokban Madonna, a kékvérű sarokban Middleton - melyikük adná a nagyobb sallert? Mi speciel inkább a meglehetősen satnya testalkatú VV Zsófival szemtelenkednénk, mint a két jelentős karizmú hölggyel.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.