Sigourney Weaver lehet a méltósággal öregedés példaképe

A színésznő azt állítja, 61 évesen úgy érzi, karrierjének legjobb évei várnak még rá. „Fontos, hogy méltósággal öregedjünk, terveim szerint én így fogok. Vigyázok magamra, és mindent megteszek, hogy fitt és egészséges maradjak addig, amíg csak lehet. Nem akarok visszavonulni, és szerintem szakmai szempontból is most jönnek életem legszebb évei” – mondta Weaver a Showbizspynak.

„Azt hiszem, a legtöbb személyiségfejlesztő élményemet szülőként és feleségként szereztem. Anyaként igazán heroikus munka a gyerekedet végigkísérni az iskolarendszeren. Amikor az életemre gondolok, nem a munkám jut eszembe, hanem a valódi életem” – tette hozzá Weaver, akinek olyan unalmas hobbijai vannak saját bevallása szerint, mint az olvasás, kertészkedés, főzés.

Egyébként a filmtörténet második legkeményebb nője egyik legújabb szerepében öregedő sztriptíztáncosnőt játszik, és már korábban is hangoztatta, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy elmúlt 60 éves. Lapozza végig a galériát és döntsön: ön szerint sikerül Sigourney Weavernek méltósággal öregedni?

Oszd meg másokkal is!
Mustra