Audrey Hepburn frizurája a világon a legmeghatározóbb

A brit fodrászszövetség készített egy felmérést a tagjai között, hogy kinek a frizurája a legjobb, legmeghatározóbb. A fodrászok szavazatai alapján az Álom luxuskivitelben Holly Golightlyjét megformáló Audrey Hepburn feltűzött kontya minden idők legjobban sikerült frizurája.

A Style Caster szerint tiszta sor, hogy Hepburn nyerte ezt a szavazást is, hiszen az utóbbi évek legmeghatározóbb trendjei tőle származnak. Kezdve a mindenhova begyűrűző kicsi fekete ruhával, a balerinacipőn át egészen a halásznadrágokig.

A második helyen futott be Marilyn Monroe jellegzetes, szőke frizurájával, míg a harmadik helyezett Twiggy lett a rövid, oldalra fésült hajával. A negyedik helyre némi meglepetésre a Kis hableány főszereplője, Ariel került piros, virágos hajával.

Az ötödik helyezett Jennifer Aniston lett a Jóbarátok című sorozatban megismert karaktere, Rachel frizurájával, ami annyire emlékezetes, hogy a brit fodrászoknál nyugodtan lehet kérni egy Rachelt, pontosan tudni fogják, milyen frizurát kell vágniuk. 2010-ben ez a frizura volt a legnépszerűbb a brit nők körében , ami elég nagy szó azután, hogy a sorozat már több mint hat évvel ezelőtt befejeződött.

Jennifer Anistont egyébként annyira azonosították a frizura miatt Rachel karakterével, hogy többször is azt nyilatkozta, az a frizura a világ legundorítóbb frizurája.

A hatodik Victoria Beckham lett a rövid hajával, ami egyértelműen jelezte, hogy mikor tette meg az első lépéseket, hogy sima mellplasztikázott egykori Spice Girlből az egyik legfontosabb divatikon legyen. Victoria Beckham divatérzékenységét jól jelzi, hogy már 2008-ban csináltatott magának egy Hepburn-kontyot .

Önnek melyik a kedvence?

A hetedik Cheryl Cole lett, akinek a frizurája mindig nagyon ápolt, mindig nagyon egészségesnek néz ki. Legalábbis a szavazó fodrászok szerint, akik ezért tették a listára.

A nyolcadik helyet csípte meg Rihanna a rövid, piros hajával, ahol valószínűleg inkább a színnek, mint a vágásnak szóltak a pontok. Míg a kilencedik helyen lévő frizuránál ez pont fordítva van, ugyanis a kilencedik a kopasz Demi Moore lett a G.I. Jane-ből.

A tizedik helyen futott be Eva Longoria a szépen csillogó hajával, természetesen az a frizura, ami a Született feleségek című sorozatban is volt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra