Új trend: tollas fülbevalók

A külföldi celebnők körében 2011 tavaszán a tollas fülbevaló az igazi must-have. Egyre több színész- és énekesnő jelenik meg madaraktól kölcsönzött kiegészítővel a különböző eseményeken, azaz ha követjük a híreseket, minden esélyünk megvan rá, hogy idén mi is tollas füllel fogunk szórakozni.

A legmenőbb tavaszi tollszínek celebéknél a türkiz, a pink, a smaragdzöld és az indigókék: a lényeg, hogy hajszínünkhöz passzoló árnyalatot válasszunk. A nagy méretű tollfülbevalók kiemelik a frizurát és az arccsontot: igazából bárkinek jól állhat a hatalmas toll, de nem árt tükörbe nézni, mielőtt egy ilyen hangsúlyos kiegészítőt választunk – írja a stylebistro.com.

Idén egyébként nem csak a fülbevalókra, szinte mindenre kerülhet tolldísz: a pesti fast fashion boltokban láttunk tollas balerinát, táskát, nyakláncot és toll-nyomatos pólókat is, tollas fülbevalót pedig szinte minden boltban kínálnak, 1.000 forint körüli áron. Ön hordana tollas kiegészítőket? Ha igen, mit? Mondja el kommentben!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.