Lady Gaga hús helyett most műtojáshéjban ment a díjaiért

Miután pénteken végre bemutatták a rádiók Lady Gaga vadiúj számát, a Born This Wayt, a rajongók kíváncsian várták, mivel fog előrukkolni az énekesnő a vasárnap esti Grammy-kiosztón. Itt adta elő ugyanis élőben először Lady Gaga a dalt, amit még pénteken rögtön azzal vádoltak meg, hogy Madonnától az Express Yourselfet nyúlja.

A tavalyi év legnagyobb dobása a divatban az volt, amikor Gaga húsdresszben érkezett az MTV díjkiosztójára. Idén erre egy gigantikus alien-tojással próbált rálicitiálni, amelyet négy rabszolga vitt végig a hátán a vörös szőnyegen. Maga az énekesnő benne ült-feküdt a tojásban, és gyakorlatilag nem is látszott az áttetsző héj mögött. A menetet komoly arccal kísérte egy rabszolganő is, aki kezét végig a tojáson tartotta. Vajon ez azt jelképezte, hogy ő volt az anya, aki a tojást tojta? A megfejtéseket a hozzászólások között várjuk.

A vörös szőnyegen a riporterek mindenkit meg szoktak kérdezni öltözékéről valamint az este hátralevő részéről. Lady Gaga esetében ettől most el kellett tekinteni a tojás miatt, ami csak később a színpadon nyílt ki. Az “Így születtem” című szám nyitányaként az énekesnő ki is kelt a tojásból, áttetsző halványsárga öltözéket viselve, amit néhány blogger a tojás-tematika folytatásaként rántottajelmezként tudott csak értelmezni.

Ha ön még nem látott pörgő copfú rántottát, akkor esetleg érdemes lesz az alábbi videót is megtekinteni, ugyanis Lady Gaga citromsárga haja már a múlté. Eddig tőle nem látott módon most fejtetőn összefogott szőkés copffal adta elő magát (újabb Express Yourself-utalás vagy nyúlás?), a lófarkat tánc közben vehemens fejmozdulatokkal pörgetve.

Lady Gaga egyébként három Grammyt nyert az este folyamán, egyet a Bad Romance című számért, egyet annak klipjéért, egyet pedig a The Fame Monster című albumért.

Oszd meg másokkal is!
Mustra