Mihalik Enikő megint a Numero címlapján

Kattintson a füstös szemű Mihalik Enikőért!
Kattintson a füstös szemű Mihalik Enikőért!

A Numéro magazin februári számának címlapján megint Mihalik Enikő szerepel. A magazin 2009. szeptemberében is őt választotta, hogy maximalizálják az eladásokat.

2010. augusztusában két magyar modellel is fotósorozatot készítettek a Numero 115. számában: Palvin Barbarával, és ugyancsak Mihalik Enikővel. Nincs ez most sem másképp, a Mihalikkal díszített címlap mellett Natalia Vodianovára nagyon hasonlító Palvin Barbara újból szerepel az újságban. Palvinról a képek erősen szexuális töltésűek. Az egyik képen például egy férfiszobor fenékbe szagol bele, ezeket az alábbi fotóra vagy ide kattintva tekintheti meg.

Kattintson Palvin Barbaráért!
Kattintson Palvin Barbaráért!

A 2011. februári címlapon egyébként Mihalik Enikő egy piros-kék csíkos bundát szorongat, ami túlságosan is emlékeztet minket egy portörlőre, de mindenestre illik Mihalik rúzsához. Az egyik képen anyaszült meztelenül látható, iszonyatosan magas cipőben, de testét sajnos eltakarja egy szintén iszonyatosan nagy legyezővel. A piros száj és a füstös macskaszem franciás külsőt varázsol a modellnek - a nagy szemek miatt - enyhe Twiggy beütéssel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek