A SAG-gála legszexibb, egyben legrondább ruhája

Ön szerint?

Akik ismerik az HBO most már többszörös díjnyertes sorozatát, a Boardwalk Empire-t (magyar címe Gengszterkorzó), azoknak már lehet némi fogalmuk arról, kicsoda Paz de la Huerta. A sorozatban szereplő hölgy a színészkedés mellett eddig egy vetkőzéssel és a Golden Globe-kiosztó utáni részeg támolygással hívta fel magára a figyelmet.

Vasárnap este újabb gálát rendeztek a színészeknek, ezúttal a Screen Actors Guild trófeáit ítélték oda. Ez az este most nem azért szólt Paz de la Huertáról, mert sorozatának szereplőgárdája díjat nyert, ezúttal még csak látványosan részeg sem volt, viszont hétfőn a divatblogok többsége a képeken látható, kívül fémesen csillogó, belül leopárdmintás ruhán háborgott.

Paz de la Huerta legnagyobb pechje valószínűleg az volt, hogy az est kapcsán ezen a szexinek, de azért rondának ítélt estélyin kívül nem nagyon volt miről beszélni. Kritizálták egyébként azt is, hogy a ruhához passzoló színű rúzst választott. Amint a galériából kiderül, a színésznő szívesen festi a száját öltözékével megegyező árnyalatúra, sőt, más eseményeken is szívesen pózol a fenekét mutatva. Kattintson valamelyik képre!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek