Ilyenre sminkelik Will Smith 10 éves lányát

A héten tette közzé Willow Smith a fenti videót a Facebookon. Will Smith 10 éves, énekesnőnek szánt kislánya következő számának klipjét forgatja éppen, jó erős sminkben, és azért üzen a rajongóknak, hogy megmutathassa, milyen lesz ez a bizonyos új dal, a 21st Century Girl. A rúzs, pirosító és a szemhéjfesték mellé Willow Smith nagylány módjára affektál is a beszédhez ebben a videóban, amelynek legnagyobb erénye, hogy rövid. Kíváncsiak lennénk, hogy a legidegesítőbb tinisztárok versenyében ez a kislány most is olyan kevés szavazatot kapna-e, mint amikor decemberben a legfiatalabb popsztárokról kérdeztük olvasóinkat. Ön mit szól Willow Smith sminkjéhez?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.