Unalmas kabát helyett vegyen szexi köpönyeget!

Klikk a többi képért!

Ha valaki híres színésznő, énekesnő, modell, divattervező vagy bármilyen más okból ismert, akkor általában nem kell nagyon sokat gyalogolnia, illetve a hideg levegőn tartózkodnia, így nem igazán van szükségük olyan kabátokra, felöltőkre, amelyek ugyan melegen tartanak, de kissé ormótlanok. Ezek helyett - kivéve, ha mondjuk nem forgatnak egész nap Budapest utcáin -  előnyben részesíthetik azokat a darabokat, amelyek kellően divatosak, elegánsak, csinosak. A köpenyszerű, ujjnélküli kabátok, pelerinek a 2010/2011-es őszi/téli szezon alapdarabjai, és ezt bizony tudják a celebek is, akik közül páran már tavasszal is ilyen felöltőkben jelentek meg a nyilvánosság előtt, az utóbbi hetekben pedig még többen csatlakoztak hozzájuk.

Ön szerint melyik celeb összeállítása a legjobb?

  • Kim Kardashian 438
  • Victoria Beckham 231
  • Kate Hudson 182
  • Leighton Meester 143
  • Katherine Jenkins 108
  • Kristen Bell 101
  • Sienna Miller 67
  • Myleene Klass 19
  • Stella McCartney 17

Aki alaposan tanulmányozta Marc Jacobs, Zac Posen, Alexander McQueen, Phillip Lim, Peter Som és Salvatore Ferragamo azon divatbemutatóit, amelyeken az őszi/téli kollekciókat vonultatták fel, kellő időben felkészülhetett erre a trendre. A köpenyszerű kabátokat, pelerineket hordhatjuk szűk nadrággal, rövidnadrággal, miniruhával és egy jól megválasztott szoknyával is, ahogy azt a mellékelt fotók is mutatják, és szinte mindenki találhat egy olyan darabot, ami megfelel az öltözködési stílusának. A hossz kiválasztásnál persze figyelembe kell venni az alakunkat is. A körtealakhoz a rövidebb, esetleg övvel ellátott kabátok illenek, a nagy mellű nőknek is óvatosan kell választaniuk – írja Gill Hart. Aki elegánsabb hatást szeretne elérni, azoknak a duplagombos változatot, a sportos, hétköznapibb megjelenéshez pedig az egysorost ajánlja a Fashion Allure egyik szerzője.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.