Kate Moss csodálja, hogy ilyen hosszú lett a karrierje

A szupermodellt őszintén meglepi, hogy még mindig dübörög a karrierje, sőt, azt sem tudja, mikor fog tudni visszavonulni. A most 36 éves Moss 14 éves kora óta dolgozik a divatszakmában, tevékenységét a Vogue külön címlapgyűjteménnyel is díjazta, plusz őt választotta a magazin az évtized legjobban öltözött nőjének.

xposure 10122009 0160

„Meddig modellkedek még? Tényleg nem tudom. Nem is tudom elképzelni, mikor hagyom abba. Az első fotózásom 16 éves koromban volt, akkor nagyon odáig voltam! Most is élvezem a fotózást és szeretek kreatív emberekkel dolgozni. Imádom az egész folyamatot. Úgyhogy amíg ennyire élvezem, addig mindenképp dolgozni fogok. Persze csak ha igény van rám” – mondta a Female Firstnek Kate Moss, aki épp modelliskoláján dolgozik.

„Megnéztem a 'Britain's Next Top Model'-t, meg ilyesmit. Tényleg rengeteget kell tanulni, hogy jól végezd ezt a munkát. A műsorban megmutatnak mindenféle kínzást, amit ki kell állnia egy modellnek. "Tulajdonképp ez elég megalázó tud lenni. Én is csináltam őrült dolgokat, bikiniben pózoltam mínusz 30 fokban, de ki kell tartanod addig, amíg el nem készül az összes kép. Én bírom – és bírni is fogom, amíg csak fotóznak” – tette hozzá az évtized modelle.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek