Januárban húsz euróért mindent megtudhat a rúzsokról

exhibition-magazine

Nemsokára egy olyan luxusmagazin debütál majd a piacon, ami évente csupán egyszer jelenik meg, és minden lapszámban egyetlen témát dolgoznak fel a munkatársak. Az Exhibition első száma a rúzsokról szól majd – írja a WWD. A főszerkesztő, Jean-Christophe Husson szerint a rúzs ugyan egy nagyon hétköznapi tárgy, de egyúttal nagyon szimbolikus, intim, időtlen és ikonikus is, és beindítja a fantáziát.  A száznegyven oldalas kiadvány 20 euróba (kb. 5460 forintba) kerül majd, és január tizedikétől lehet megvásárolni a Párizsban található Colette üzletben, majd január huszonötödikétől az újságstandokra is kikerül.

Ön venne olyan magazint, amely csak a rúzsról szól?

  • Nem 208
  • Ha olcsóbb lenne 73
  • Igen 64
  • Nem tudom 12

Az első számból ötezer példány készül, és nem lesz benne reklám, hirdetés. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki a befektető, aki létrehozta és kiadja a magazint, aminek még honlapja sincs. Az viszont már kiderült, hogy a kiadványban többek közt a sminkmesterként dolgozó Tom Pecheux, Nicolas Degennes és Ellis Faas vall majd a dekorkozmetikumról, lesz egy fotó az összerúzsozott Kelly Brookról, és lesz anyag Pierre Hermé cukrászmesterrel. Ja, és a csapat tagja lesz Edwin Sberro, Gael Hugo és Boris Ovini is.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.