Kilógott Cher vörös parókája alól a tokafelragasztó cellux

Cher a Burlesque című film promózása ürügyén egész villantássorozattal kedveskedik a nagyközönségnek. A múlt héten egy olyan felsőt választott, amin átlátszott a mellbimbója (fotóért kattintson ide), most pedig a musical londoni bemutatóján égővörös paróka alól villantott ragasztószalagot. Cher már régóta nagy kedvelője a mindenféle műhajaknak, és most kiderült, milyen további funkciója lehet egy jó nagy parókának.

Fotó: Wenn, Forrás: NY Daily News - kattintson a képre!
Fotó: Wenn, Forrás: NY Daily News - kattintson a képre!

A legszerencsésebb fotós pont azt a pillanatot kapta el, amikor Cher a vörös (helyett magenta színű) szőnyegen kicsit hátrasimította műhaját, majd oldalra fordította a fejét. Ekkor kilátszott a füle alá ragasztott, elvileg nyilván láthatatlannak szánt ragasztócsík. Ezt a kis trükköt azért szokás alkalmazni, hogy a nyak, illetve áll megereszkedett bőre kétfelé széthúzódjon. Így nemcsak a ráncok látszanak kevésbé, hanem ha esetleg van egy kis toka, az is eltűnik.

Cher egyébként most is egy csipkés, mélyen dekoltált, minimaxi ruhát választott, talán filmje kvázi-erotikus témájának hangsúlyozására. Alább egy egészalakos fotót is mutatunk róla.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek