Nyolcvanezerért vehet a nyakába spermafoltot

Leah Piepgras darabonként 420 dollárárt, vagyis több mint nyolcvanezer forintért árulja spermafoltokra emlékeztető ezüstnyakláncait.

Forrás: Leah Piepgras
Forrás: Leah Piepgras

Az ékszerek a Pearl Necklace nevet kapták, ami gyöngynyakláncot jelent szó szerint, de az angol szlengben a kifejezés azt jelenti, amikor egy aktus végén a férfi a nő testére élvez, leginkább a nyaki részhez, mintha egy nyakláncot helyezne el rajta.

A műveletsort sokan a nők szexuális tárggyá tételének legfontosabb szimbólumaként tartják számon, ezért is különös, hogy a lealacsonyító gesztus ékszerként kelt új életre. Persze a valószínűleg nem túl széles vásárlói réteg nem ért egyet a lealacsonyítással.

"Ezek a darabok a test formáinak és funkcióinak a megjelenítései, miközben tárgyként is funkcionálisak" - írja a készítő a honlapján a nyakláncokról. A művésznő egyéb munkáiban is megtaláljuk a testi funkciók ilyen jellegű felhasználását.

Forrás: Leah Piepgras
Forrás: Leah Piepgras

Az ékszerek teljesen egyediek, kézzel készülnek, ezért elég drágák. A nyakláncok mellett egy olyan ötrészes tányérkészletet is árul 750 dollárért (kb. 150 ezer forint), amelyen a minták az emésztőrendszer különböző részeit ábrázolják. Belek, nyelőcső, gyomor, ilyesmi.

A nyaklánc több, mint egy amorf fémdarab, egy az ékszerről képeket posztoló oldal kommentelője szerint anatómiailag meglehetősen pontos, amennyiben valaki jobbkezes. "Ez nem egy alaktalan fémdarab. Ha értesz bármennyire is az anatómiához, láthatod, hogy a kulcscsontoknál a test természetes kontúrjait követi. Azt a mintát is követi, ahogy egy jobbkezes férfi vagy nő esetében lenne, a sperma a nő bal oldalánál gyűlik össze és folyik jobbra, követve azt, hogy hova élvezne a férfi, és melyik vállát tolná előre a nő. Nagyon gondosan összerakott darab" - írta egy kommentelő.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek