Andi hosszú betegség után lesz tíz évvel fiatalabb

Nem tudom elgondolkodtak-e már azon, hogy mit csinálnának akkor, ha egy súlyos betegségből kellene felgyógyulniuk. Ilyen helyzetben volt sokáig Andi, a  10 év 10 nap alatt című műsor holnapi adásának hősnője, akinek az elmúlt években a legfontosabb programja az volt, hogy újra tanulja a legalapvetőbb dolgokat. Például beszélni, járni, késsel-villával enni, írni, olvasni. Fantasztikus erőre, akaratra és csodálnivaló kitartásra van szükség ehhez!

andi jo3

Andi egy dinamikus, pörgős, örökmozgó marketinges nő volt a tragédia előtt. Azóta eltelt néhány összeszorított fogakkal végigcsinált év és most, amikor a kertjükben találkoztam vele nem is értettem igazán, hogy miért jelentkezett a VIASAT3 műsorába. Azt gondoltam, hogy ilyen élethelyzetekben a legkevésbé sem az a fontos, hogy idősebbnek néz-e ki a koránál valaki vagy elégedett-e a külsejével.

És akkor Andi elkezdett beszélni arról, hogy újra dolgozik és mennyire fontosnak tartja, hogy a kollégái előtt megint ugyanaz a csinos, vagány nő legyen, mint régen! Hogy a gyógyulását követően lefogyott és újra élvezni szeretné a nőiességét. Van két nagylánya és egy szerető férje, akik ebben a segítségére vannak, de profi segítséget szeretett volna kérni tőlünk, hogy újra visszanyerje önbizalmát. Ennél szebb feladatot el sem tudta volna képzelni a szakértői csapatunknak! A részleteket nézzék meg péntek este 19 órakor vagy vasárnap 10-kor a VIASAT3-on.

Lakatos Márk posztjait a Viasat3 támogatja.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek