33 milliót ér a gyémántokkal díszített szandál

Arról nincs információnk, hogy a galériánkban látható, kiemelten veszélyes, tüzes képekhez a készítők kaszkadőrt igényeltek-e a luxuscipőnek, de állítják, hogy a gyémánttal díszített cipő elpusztíthatatlan. Egy dolog biztos, az Eternal Diamond Stiletto nevű cég elkészítette a világ legdrágább lábbelijét, amelyet tulajdonosai valószínűleg riasztóval ellátott vitrinben őriznek majd.

A cipőt kézzel készítették, 2200 gyémántot erősítettek rá, és 100 ezer fontért (33,3 millió forint) kínálják eladásra Nagy Britanniában. Az exkluzív lábbeliből már öt párral eladtak, és a cipőt megálmodó ékszerész, Christopher Michael Shellis szerint további vásárlói is lesznek. A cipő 100 munkaóra alatt készül, az eddig eladott párokat állítólag hírességek vásárolták meg. Azonban Shellis nem erősítette meg, hogy tényleg igazak-e a pletykák, amelyek szerint Victoria Beckham, Paris Hilton és Cheryl Cole vásárolt volna belőlük.

„A cipők ellenállhatatlanok a nők számára, és ízelítőt szerettem volna adni, az aranyművesi, a gyémánt beillesztési és a dizájnbeli képességeimről. Ezek a cipők ikonikusak, elegánsak, és alapvető megformálásuk a nő önmegvalósításának. A reakció a cipőkre elképesztő. Az emberek megállnak, és bámulnak, amikor meglátják őket” – nyilatkozta a tervező műve hatásáról.

„Szeretem a régészetet, és nagyon tetszik az az ötlet, hogy valahol megtalálják őket ezer év múlva, mint valami ősi kincset, és még mindig olyan jó állapotban lesznek, mint amikor elkészültek” – vázolta fel legnagyobb álmát Shellis. A tervező a sikeren felbuzdulva most gyémánttal kirakott táskát, rúzstartót és tükröt tervez. Ezek a kiegészítők várhatóan az év végén kerülnek forgalomba.

Kattintson a képekért!
Oszd meg másokkal is!
Mustra