Rihannának köszönhetően újra divat a felnyírt haj

Bár a legutóbbi felmérés szerint Jennifer Aniston Rachel-haja még mindig a legnépszerűbb és a leginkább követelt frizura, úgy tűnik, van remény a váltásra. A Daily Mail szerint a legújabb divat nem más lesz, mint a felnyírt haj, és ezt abból gondolják, hogy a britek kérdés nélkül követik azon hírességeket, akik már bevetették a fejükön a borotvát. Nem Britney Spearsre gondolunk, de úgy tűnik, szép lassan mindenütt Rihanna-klónok szaladgálnak majd.

A haját állandóan variáló énekesnő volt az első fecske, azóta többen mutatkoztak hasonló hajszerkezettel. A briteknél inkább népszerű Alice Dellal, a Girls Aloud énekesnője, Amelle Harding, de Will Smith lánya, Willow is hasonló frizurával jelent meg testvére filmbemutatóján.

Egy ilyen frizura – aminek a népszerűségét azzal indokolják, hogy az ember ettől különlegesnek és másnak érzi magát - akár szép is lehet, ha nem David Bowie-t vesszük alapul, az 1976-os A Földre pottyant emberből. A mostani trendek szerint a sokkal finomabb, réteges hajvágásnak köszönhetően puha hajvégeket kaphatunk, és ha a fodrászunk ért a munkájához, akkor kellemes meglepetésben lehet részünk. Viszont, ha épp az ellenkezője áll fenn, akkor nem biztos, hogy ki akarunk majd lépni az utcára.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.