A 88 éves Betty White saját kollekciót kapott

A 88 éves színésznőről azt tartják, nagyjából bármit megtehet. A stylist.com szerint valószínűleg éppen ezért fordulhatott a divat világa felé. Betty White unisex ruhákat ajándékozott a világnak. Túlzottan bonyolult dolgokra nem kell számítani, a hatszoros Emmy-díjas komikus arcával ékesített pólókat és pulóvereket vásárolhatunk meg.

Kattintson a kollekcióért!
Kattintson a kollekcióért!

A kreációkat 28 és 48 dollár között árulják, és többféle lenyomat közül válogathatunk. Van „Isten óvja a királynőt!” feliratos, de Andy Warhol ihlette darab is. A színésznő számtalan filmben, sorozatban, showban szerepelt. A bulvár nem olyan rég kapta fel igazán, valószínűleg a kifejezetten jól sikerült Snickers reklámnak köszönhetően.

Ezután Facbook-csoport alakult, ami azt a célt tűzte ki, hogy White-ot a készítők felkérjék a Saturday Night Live-ban való szereplésre. A célt hamar elérték, két hónap alatt félmillión csatlakoztak a kezdeményezéshez, és az NBC bejelentette, májusban ő vezeti az egyik adást. Betty White ezzel minden idők legidősebb SNL házigazdája lett. A műsorban természetesen megköszönte a Facebook oldal felhasználóinak a támogatást, bár kijelentette, fogalma sincs, hogy tulajdonképpen mi is ez, de valószínűleg valami óriási időpocsékolás.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.