Osbourne-ék gibsonos-szopatós pólóban humorizálnak

Rengeteg celeb hangoztatja, hogy ő nem olvas bulvárhíreket, és nem alacsonyodik odáig, hogy a sztárok magánéletében vájkáló híreket bújja. Kelly Osbourne nem ezek közé a celebek közé tartozik, sőt, az énekesnő-realitysztár szemlátomást kifejezetten viccesnek találja most például Mel Gibson aktuális botrányát. A napokban ugyanis a nőverő-káromkodó, Ausztráliában felnőtt színész rendőrségi fotójával és egyik kedvelt szófordulatával díszített pólóban járta Los Angeles utcáit.

A trikó teljes felirata annyi, hogy “You should just smile and BLOW ME!” azaz “Te csak mosolyogj és SZOPJÁL LE!”. A jól sikerült pólóból egyébként Kelly öccsének, Jacknek is nyomtak egyet, mindketten megtekinthetők a vicces ruhadarabban ide kattintva, de Kelly Osbourne-ról van még egy teljes alakos fotónk is a hajtás után.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.