Lindsay Lohan köldöke elmászkál

lohan41

A most éppen szőke színésznő bugyira vetkőzött a német a GQ magazinnak – írja a Huffington Post, ami egy werkfilmet is mellékelt az újságban megjelenő fotósorozatról. A férfimagazin augusztusi számában látható képeket Ellen von Unwerth készítette a hírességről, akinek hamarosan börtönbe kell vonulnia, így legalább 23 napig nem lesz módja arra, hogy egy újabb kiadványnak mutassa meg fedetlen bájait.

A Holy Moly szerint a képeket – mily meglepő – némi utómunkával kicsit feljavították, bár a retusálás hagy némi kívánnivalót maga után, ugyanis az egyik fotón mintha kissé túl magasan helyezkedne el a színésznő köldöke. Mások szerint viszont a címlapfotón sem stimmel valami az ominózus területtel. Konkrétabban: hiányolják a köldököt a képről.

A tengerparti fotózáson egyébként Lindsay Lohan egy UGG-csizma mögé rejtette az alkoholfigyelő, rádióadóval is ellátott szerkezetet, amit a lábán helyeztek el egy bírósági döntést követően. Persze a magazin honlapján található fotókon már csizma nélkül sem látszik a kütyü.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.