Paris Hilton barnának álcázta magát

Paris Hilton ki szerette volna próbálni, milyen az, amikor az embert nem ismerik fel mindenhol, hanem teljesen hétköznapi emberként sétál az utcán, és szórja két marokkal a pénzt Párizs belvárosában. Arcát sildes sapkával valamint hatalmas napszemüveggel takarta, továbbá jókora masnis felsője és feszülős nadrágja is egészen hétköznapinak mondható. A műveletben a legagyafúrtabb azonban az volt, hogy az örökösnő barna parókát vett hozzá - hát ki ismerné fel Paris Hiltont, ha nem szőke?

Persze volt, aki így is felismerte, még szerencse, hogy kéznél volt néhány hűséges testőr, akik megakadályozták, hogy kitörjön a palotaforradalom Párizs közepén a városról elnevezett milliárdosnő miatt. A Twitteren egyébként Hilton a magánrepülőjében található franciaágy képeivel is szórakoztatta követőit, az eset kapcsán pedig feltette a kérdést: szőkén jobb vagy barnán? Sejtjük ám, hogy ön mit válaszolna erre, de azért a biztonság kedvéért bele is írhatja egy kommentbe.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.