207 milliót ér a világ legdrágább öltönye

A brit tervező, Stuart Hughes 600 munkaóra alatt készítette el a világ legdrágább öltönyét. Az alkalmi viselet 599 ezer fontot azaz 208 millió forintot ér. A minőségi szövet mellett ezért az összegért 480 darab kiváló minőségű gyémántot kaphatunk. Az ékköveket a manchesteri székhelyű Richard Jewels biztosította.

oltony450

A leendő tulajdonosnak természetesen amiatt sem kell aggódnia, hogy nem lesz megfelelő méretű az öltönye, hiszen a tervező méretre igazítja azt, így tökéletesen passzol majd rá új ruhája. Hughes egyébként elmondta, a fő célja a tervezés során az volt, hogy egy értékes, de nem giccses darabot készítsen.

Drága darabok tekintetében nem ez az egyetlen kísérlet. A Victoria's Secret 3 millió dolláros melltartót mutatott be, egy brit vállalkozás 24,6 millió forintos karácsonyfa díszt készített. Egy francia ékszerész pedig 10 millió forintos műpéniszt készített fehéraranyból és 117 gyémántból.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.