Katherine Heigl végképp elhagyta Grace klinikás karakterét

A színésznő a Killers című filmjének premierjén újabb frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt. A változás persze nem feltűnő, hiszen Katherine Heigl hosszú ideje a barnák táborát gyarapítja, csupán annyi történt, hogy a színésznő fodrásza kipróbált egy retro frizurát, a Bouffantot.

Heigl nemrég kijelentette, azért változtatott hajszínt, mert nem szeretné a tükörben viszont látni a pár éve számára világhírnevet hozó karaktert, Isobel Stevenst. Éppen ezért most bemutatjuk, hogy változott át tucatszőkéből, nem túl izgalmas barnává.

Miután a Grace Klinika előző, hatodik évadában alig láttuk, és később megerősítette, hogy kilép a sorozatból, lehetősége volt arra, hogy teljesen átalakítsa a külsejét, és levakarja magáról Izzie Stevens szerepét.

A haját fokozatosan változtatta. Eleinte csupán egy pár árnyalatot sötétített, míg végül kikötött a sötétbarnánál, és a hajhossza is fokozatosan rövidült, igaz most már ismét vállig érő frizurája van.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.