Melyik Szex és New York promóciós ruha a legjobb?

Miután alaposan kielemeztük a Szex és New York második részének a legelső bemutatóját, itt az ideje, hogy a későbbi premiereket is alaposabban szemügyre vegyük. Míg a New York-i bemutatón a főszereplők ruhái nem voltak különösebben emlékezetesek, Londonban és Tokióban már inkább sikerült eredetibb darabokat találniuk. Igaz, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek jobb választásnak bizonyulnak. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk, hogy eldöntsék, a színésznők New Yorkban, Londonban vagy Tokióban néztek ki a legjobban. Szavazzanak!

Sarah Jessica Parker

Melyik ruha a legjobb?

A színésznő New Yorkban egy a nyári trendeknek megfelelő citromsárga Valentino Couture ruhában és ezüst Salvatore Ferragamo cipőben jelent meg. Londonban a nemrég elhunyt angol tervező, Alexander McQueen kreációjában és cipőben mutatkozott, amihez Philip Treacy kalapot viselt. Míg Tokióban karaktere, Carrie Bradshow kedvencét, Vivienne Westwoodot és annak virágmintás ruháját részesítette előnyben.

Kristin Davis

Melyik ruha a legjobb?

A színésznő három teljesen különböző stílusú ruhát választott. New Yorkban egy pink Vintage Jean estélyiben lépett a vörös szőnyegre, Londonban egy Vintage Norman Norellt akasztott le a vállfáról, míg Tokióban Christian Lacroix pánt nélküli ruháját viselte.

Kim Cattrall

Melyik ruha a legjobb?

A színésznő egyértelműen a húszas évek stílusát sugározta a világkörüli turné alatt. New Yorkban egy arany színű Naeem Khan estélyiben tündökölt. Londonban egy fekete, Fred Leighton kitűzővel díszített Thierry Mugler ruhában jelent meg. Tokióban pedig egy újabb Naeem Khan darabban pózolt. Igaz, itt már rövidebb hajjal.

Cynthia Nixon

Melyik ruha a legjobb?

A vörös hajú színésznő a visszafogottabb ruhákat szereti. Legalábbis erre lehet következtetni a New Yorkban viselt Carolina Herrera estélyijéből, a londoni premierre kiválasztott Narciso Rodriguez ruhából, és a Tokióban látott Calvin Klein kreációból.

Oszd meg másokkal is!
Mustra