Mi volt az első sminkélménye?

smink1

Már több alkalommal mutattunk sminkelési technikákat, ezúttal azonban arra lennénk kíváncsiak, Önök mikor vettek először a kezükbe szemceruzát vagy éppen valamilyen más sminkeszközt.

„8.-os koromban próbálkoztam egy iskolai bulin, a női - vagyis lány - mosdóban, mert mindenkinek ott volt a fekete kontúr a szemén, csak nekem nem. Az a helyzet állt elő, hogy a szemüvegemtől nem fértem hozzá a szememhez, ha meg levettem a szemcsit, akkor nem láttam semmit, így simán beleszúrtam a szemgolyómba a ceruzát, ami miatt könnyezni kezdtem, begyulladt a szemem, mehettem haza” – osztotta meg első, tragikus élményét terabithia.

Persze más szerencsétlenségek és érhetik az ember lányát, mert ha a sminkelést még meg is ússzuk, az arcfesték lemosása már korántsem olyan derűs folyamat. „Nekem 7 eves koromban volt az első, a nagynéném sminkcuccát kentük magamra a nővéremmel, es annyi emlékem van, hogy átkozottul csíp az a dolog, amivel az ideges nagynéni leszedi rólunk” – mesélte danny lotion.

smink2


Szerintem elég gyakori az is, ha az ember nem emlékszik az első alkalomra. Legalábbis remélem, hogy az, mert nekem nem maradt meg az első sminkes élményem, helyette viszont egy életre beégett, ahogy a népitánc-tanárom megpróbálja befonni a vállig sem érő, frissen mosott hajam.

Önöknek milyen volt az első sminkes élménye? Saját maguk próbálkoztak vagy valaki segített? Felkenték az összes létező kencét vagy már tudatosan használták az eszközöket? Írják meg kommentjeikben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek