Erzsébet királynő talpig rózsaszínben látogat kecskét

II. Erzsébet brit királynő elment Walesbe megnézni egy kastélyt, bla, bla, bla. Kit érdekel? Az ember simán átsiklik az ilyesmin, viszonylag jogosan. A 84 éves királynő több mint ötven éve járja a világot, és látogat meg helyeket a munkája miatt. De 84 évesen talpig rózsaszínben a karót nyelt öltönyösök között meglátogatni egy kastélyban egy feldíszített kecskét, aminek megegyezik a családneve az uralkodó házam nevével, az viszont már igazi királyság. Sőt, a béna poénnak engedve, királynőség.

A jelenleg uralkodó királynő abszolút érvényes tagja a XX. század popkultúrájának, ott van a Sex Pistolstól kezdve, Ali G-n keresztül, odáig, hogy van saját YouTube-csatornája, mert egy rendes uralkodó halad a korral. Persze a tradicionális angol értékek egyszemélyes megtestesítője rengeteget is tesz azért, hogy iszonyú coolnak gondolják. Például a tradicionális angol értékek közvetítőjeként simán felvesz egy színében klasszikus epres krémtúróra emlékeztető összeállítást, aminek a kalapja alól olyan utánozhatatlan, kicsit vicsorgó mosollyal néz ki, hogy az ember minimum elképzeli valami édességipari cég logójában, de legalábbis ingert érez arra, hogy leszaladjon a boltba venni egy krémtúrót.

II. Erzsébet simán megteszi, hogy ennyire extrém ruhában jelenjen meg egy ennyire abszurd eseményen, mert megteheti. Kevés olyan dolog van, amit a brit trón uraként valaki ne tehetne meg, ezért is hálásak lehetünk a királynőnek és stábjának, hogy ennyire szórakoztató ötletek is az eszükbe jutnak.

Önnek bejön a királynő?

Nyilván sokan nem bírják az idős királynőt, de reméljük mindenki elsimeri, hogy 84 évesen ennyire stílusosan viselni egy ilyen merész összeállítást csakis a legnagyobbak tudnak. Különös tekintettel a remek ízléssel megválasztott fekete kesztyűre! És persze ezúton is gratulálunk neki, nemrég volt a születésnapja, április 21-én.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek