Csíkos cuccok egy újabb sztártervezőtől a H&M-ben

Február 20-tól két budapesti H&M üzletben (Váci utca, Vörösmarty tér) is megvásárolhatók lesznek a legújabb dizájner-együttműködés darabjai.

hm 001

A főleg kötött, Sonia Rykielre jellemzően keresztbe csíkos termékekből álló kollekció a kislányos színekkel elsősorban a nagyon fiatalokat célozza meg, de ez minden H&M darabra jellemző.

A kollekció, talán pont a túlzottan fiatalos stílus miatt nem emelkedik ki a szokásos H&M felhozatalból. A fazonok és ez a keresztbe csíkozás miatt kizárólag sovány testalkatúak viselhetik, az alábbi képen látható kantáros darabot pedig még jópofának sem tudom elkönyvelni, festőlegény, hejj!

A kollekcióval a párizsi életkedvet szerették volna megragadni, ezt a cuki micisapka és a vibráló színek tényleg hozzák, de ezek a termékek most nem többek félig dizájner játszóruháknál.

hm 002

A kollekcióban lesznek kifejezetten gyerekruhák is, és a táskák, pardon, szatyrok után származó bevétel 30%-a az Unicef All for Children programját támogatja. A program az indiai gyapotföldeken élő gyerekek segítését célozza meg. Ez igazán szimpatikus egy gyerekmunkával begyűjtött gyapot felhasználásával vádolt márkától.

hm 003

Jótékonykodni amúgy lehet szexin is.

Mustra