Hajpánt szigorúan csak nyolc éves kor alatt?

A címben jelzett kérdéssel a Foreign Policy blogon találkoztam, ahol a politikai témákban jeleskedő bloggerek elkezdték fikázni az amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton hajpántját. Nem ez volt az első eset, hogy az ex-First Lady hajpántban állt a nyilvánosság elé. Most az verte ki az amerikai sajtónál a biztosítékot, hogy a Zöld-foki szigeteki miniszterelnökkel lefolytatott találkozóján is vaskos hajpánttal jelent meg.

"Clinton felkapta szeretett kiegészítőjét, ami több mint egy évtizede hiányzik a politikai színtérről - és nem is véletlenül. Légyszi, légyszi, kerüljön oda, ahonnan jött. A hajpánt nyolc éves kor felett senkire sem való, pláne nem a külügyminiszterre, aki kétségbeesetten próbálkozik azzal, hogy komolyan vegyék" - fogalmaznak a blogon.

Egyetértenek vele? A hajpánt valóban csak a gyerekekre való? Vagy esetleg van különbség a hajpántok között? A vékony hajfogók például kifejezetten népszerűek, akkor azok is cikik?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.