Katy Perry térképben, dobókockában és egyéb verziókban

Katy Perryt nagyon sok mindenkihez lehet hasonlítani. Maga az énekesnő egyszer azt nyilatkozta, hogy ő olyan, mint Lily Allen, csak soványabb kiadásban. Eddigi elképesztően öltözködő celebjeink közül esetleg Dolly Partonhoz is hasonlíthatnánk ezt tipikusan amerikai giccsparádé-stílust, ami a humort úgy vegyíti ízléstelenséggel, hogy a végeredmény vagy ellenállhatatlan, vagy katasztrofális (nézőpont kérdése, hogy melyik). Sokan arra is rámutattak, hogy Dita von Teese és Katy Perry külsejében az az hasonlóság, hogy mindketten természetes szőkék, akik sötétre festik a hajukat.

Az énekesnő a héten éppen Ausztráliában shoppingolt, amikor a fenti térképes ruhában lefényképezték. Sok stílusjegy felfedezhető ezen a képen, ami Katy Perry öltözködésére általában jellemző. Tele van például harsány színekkel, illetve az olyan egyszerű jelekkel-szimbólumokkal, mint a szív (vagy a szmájli, lásd lejjebb). És kétségtelen, hogy Katy Perry és Lily Allen napszemüveg-ízlése nem áll túlzottan távol egymástól.

Ebbe a képbe remekül illik a pöttyös is. Fent két kedvenc pöttyös Kary Perry-ruhánk látható.

És végül van még valaki, aki manapság mindenkire hatással van, és ha az ember lát egy ilyen dobókockás jelmezt, nem tud nem arra gondolni, hogy minden bizonnyal Katy Perry is őt próbálta meg túllicitálni. Mármint Lady Gagát. Nem olyan, mintha az alábbi fellépőruhát az ő ruhatárából kérte volna kölcsön...?

Oszd meg másokkal is!
Mustra