Sztártitkok: sampont az arcra, fogkefével csilit a szájra

beimb080609-162

Sienna Miller nemrég egy szingapúri riporternek árulta el, hogy samponnal mossa az arcát, és ettől bőrproblémái adódtak. Sienna Miller arcán nem látszik semmilyen különösebb probléma, de az Allure bőrgyógyásza szerint, ha továbbra is samponnal tisztítja az arcbőrét, látszani fog a baj. „Rossz ötlet. A samponokban ugyanis több a tisztító és kevesebb a hidratáló komponens, így kivonhatja a bőrből a fontos zsírokat és fehérjéket” – mondta a New York-i Heidi Waldorf. Miller feltehetően a gyorsaság/lustaság miatt használt az arcára is sampont, Genevieve Jones, kiegészítő tervező viszont önként és dalolva ken csípős dolgokat a szájára. „Az ajkaimba fogkefe segítségével mézes, citromos, cukros Cayenne-bors őrleményt dolgozok. A keveréket magamnak készítem és a hűtőmben tartom. Az ajkaim ezáltal teltebbek, simák és puhák” – fogalmazott. Önnek mi a titkos, szépséggel kapcsolatos házipraktikája?

20060622 nnn k03 222
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.