Beépített testalkatjavítóval felszerelt esküvői ruha

Remek hírünk van, a menyasszonyoknak nem kell többé önsanyargató diétába fogniuk már hónapokkal a nagy nap előtt, elég, ha belepréselik magukat a csinos esküvői ruha alatt rejlő alakformáló páncélba.

A Shape fix új termékét Álom esküvői ruhának nevezte el, és azt ígéri, a darab szükség szerint felpolcol, leszorít, kidomborít, egyszóval, csinos külalakot kölcsönöz. A képen is látható selyem ruha alatt megbúvó eszköz összefogja az amúgy szétfolyni induló testrészeket, és szilikonpántokkal meggátolja, hogy lecsússzon róla a ruha. 459 dollárért (vagyis kb. 87 ezer forintért) online is beszerezhető.

esk450

A képek láttán nem garantáljuk, hogy a boldog ara képes lesz levegőt venni. Az ifjú férj mindenesetre garantáltan meg fog lepődni a nászéjszakán, ha kiderül a leszorítás alatti igazság.

Ön sanyargatta/sanyargatná valamivel magát az esküvője előtt? Mi diétáznánk inkább okosan, ha muszáj, mintsem páncélokba szorítanánk amink van.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.