Mihalik Enikő a H&M őszi arca

Mihalik Enikő
Mihalik Enikő

A napjainkban leghíresebb magyar modell, Mihalik Enikő az egyik arca a H&M divatmárkalánc őszi-téli kollekciójának. A képeket a Guccinak, a Levisnek, a Miu Miunak, a Hugo Bossnak és a Sisleynek is fotózó Terry Richardson készíti, a másik modell Elnikő mellett Sasha Pivovarova.

Nem ez az első eset, hogy Mihalik Enikő Richardsonnal dolgozik, ő fotózta korábban félmeztelenül a magyar modellt a Pirelli 2010-es naptárjába.

Ez a három fotó látott napvilágot a kollekcióból, amelyről így egyelőre többet nem tudunk mondani, mint hogy az örök fekete és örök fehér kiemelt szerepet kap, valamint, hogy nagyon örülünk Mihalik Enikő sikerének.

Sasha Pivovarova
Sasha Pivovarova
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.