A nap kedvence: Stella McCartney akciós plexiékszerei

Stella McCartney a Twitteren és a Facebookon keresztül is megkérte az őt követőket, hogy ugyan vegyenek már tőle jóféle plexiből készült ékszereket. Egészen pontosan a fent jobbról látható nyakláncról volt szó az üzenetben, de elég egy picit körülnézni a website súlyos leárazásokkal incselkedő kínálatában, hogy találjunk a nyakláncnál sokkal izgalmasabb darabokat - továbbra is plexiből. Kezdve például a bal oldalon sorakozó állatos karkötőkön, amelyekből egy darab most 115 helyett "csak" 49 dollár, azaz kb. tízezer forint. Ettől eltekintve nálam abszolút a nap kedvence a nyuszis karkötő.

Gyártottak plexiből cipőket is, vagy legalábbis sarkakat. Engem a legjobban a baloldali, szákra emlékeztető fazon fogott meg. De persze aki élőben is meg szeretne fogni egy ilyet, annak előbb el kell engednie 600 dollárt, ami százhúszezer forint. És mindez a felére leárazva ennyi. A jobb oldalon egy öv látható, van feketében is.

Plexi a fenti csillogó táska is, ami a leírás szerint "vintage inspired", azaz régi modell inspirálta. Alább pedig még egy kedvenc, kivételesen nem plexiből: egy húszezer forintos "mother"-kitűző. Elnézést, bross.

Oszd meg másokkal is!
Mustra