Újabb excentrikus lány tarol a '80-as évekkel

És akkor most több nagy öreg után jöjjön egy olyan nő a Hét Elképesztően Öltözködő Celebje rovatban, akiről nemhogy itt a blogban, de az egész Indexen se volt még soha szó. Az angol hölgy neve Elly Jackson, együttesét pedig úgy hívják, hogy La Roux. In for the Kill című slágerük hónapokig volt a brit slágerlista élmezőnyében idén tavasszal, és az ottani sajtó nem győzi eleget hirdetni, hogy Lady GaGával, Little Bootsszal és a többiekkel karöltve mennyire meghatározó jelensége a 2009-es évnek ez az elképesztő, bár általában kissé unottnak kinéző nő. (Igen, megérkezett a popkisasszonyok újabb generációja.)

Kinézetre gyakorlatilag egy furára fésült, és az igazinál jóval fiatalabb Tilda Swintonnal dolgunk. Elly Jackson különösebb feltűnés nélkül el tudna vegyülni férfiak közt is, de amint ezek a promófotók tanúsítják, mi sem áll távolabb tőle, mint hogy elvegyüljön. Fotóblogját elnézve az egészből a bizarr frizura a legfontosabb, de azért - csakúgy, mint a zenében - az öltözködésben is nagyon erősen ott van a nyolcvanas évek hangulata. A legújabb számhoz készült klipben látható sminket pedig ha itt nekiállnék szavakkal leírni, nyilván valamennyi olvasó azt hinné, hogy már megint szenzációhajhász túlzásokba esem. Tessék ezért inkább kattintani és megnézni. Ha a hangszóró bekapcsolva marad, az sem baj.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.