Dolly Parton: egyszerre drága, gagyi és perverz

A Hét Elképesztően Öltözködő Celebje Rovat következő áldozata Dolly Parton. Ha valakinek a név nem mondana túl sokat: ő minden idők legsikeresebb country-énekesnője, de feltűnt néhány filmben is, többek között az Acélmagnóliákban, valamint ő szerezte például az I Will Always Love You című klasszikust. És az elsők között volt a '80-as években, akik nekiláttak módszeresen átszabatni magukat, de a titkolozó-mindenttagadó Michael Jacksonnal és társaival szemben ő rögtön bevallotta, hogy igen, abszurd méretűre nagyobbíttatta a mellét és jobban érzi magát így.

Ön szerint hány évesnek néz ki Dolly Parton?

  • Hatvanas lehet. 587
  • Hetvenet kinézek belőle. 415
  • Nyolcvan fölött, de annak is ronda. 390
  • Ötvenesekben járhat. 261
  • Kigugliztam, 63. 190
  • Jó negyvenesnek kábé. 102
  • Húsznak! 31
  • Harmincasnak néz ki. 7

Sőt, tőle származik az a halhatatlan idézet is, hogy "it takes a lot of money to look this cheap", azaz "nagyon sokba kerül, hogy az ember ennyire gagyin nézzen ki". Az alábbi képek egészen frissek és fényesen bizonyítják, hogy Dolly Parton nem hajlandó megadni magát a öregedés folyamatának: ruhák helyett inkább jelmezeket hord és valószínűleg évek óta nem mutatkozott paróka nélkül. Műkörmei egyszerűen ijesztőek, és folyton kell, hogy legyen rajta valami, ami csillog, csilingel vagy legalább rojtos. Dolly Parton ugyan az amerikai popkultúra karikatúráját gyártatja le saját magából, de legalább tudatosan műveli ezt és kellő humorérzékkel ellensúlyozza perverz vonzalmát az ízléstelenség felé. Ön is vele nevet? Vagy inkább sírhatnékja támad a fotók láttán? Várjuk a véleményeket.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.